Dansk | English

Venteliste til Bruce Springsteen and The E Street Band 2024 World Tour (09-07-2024), Dyrskuepladsen, Odense.Skriv dig på ventelisten herunder. Ticketmaster Danmark (eller arrangøren Live Nation) kontakter dig pr. email med tilbud om køb af billetter, hvis der opstår mulighed for yderligere salg af billetter.

Når du skriver dig på ventelisten, accepterer du samtidig muligheden for at modtage information om billetter til eventuelle andre datoer til arrangementet/artisten. Du kan til enhver tid framelde dig denne liste.

Ticketmaster Danmark forbeholder sig desuden retten til at dele de oplysninger, du indtaster til ventelisten, med arrangøren Live Nation. Du kan læse herom i vores Persondatapolitik.

Bemærk: Felter med * skal udfyldes.

Dit navn*:


Din e-mail*:


Dit telefonnr (mobil eller fastnet)*:


Dit land:


Vælg billettype du ønsker:


Antal billetter du ønsker*:


Live Nation vil gerne dele information om dugfriske koncertnyheder og kommende livearrangementer etc. med dig.

Sæt kryds hvis du har lyst til at modtage Live Nations ugentlige nyhedsbrev pr. e-mail.

Hvis du ikke længere ønsker at modtage nyhedsbrevet, kan du altid melde dig fra igen via Live Nations website www.livenation.dkBemærk! Tilmelding til ventelisten forpligter ikke til køb. Der er udelukkende tale om et tilbud. Tilmelding til ventelisten er ikke en garanti for at få billetter eller tilbud om køb af billetter, uanset tidspunktet for tilmelding til ventelisten.Billetter kan blive frigivet til salg på spillestedet på selve koncertdagen.